Ingredienser

Til 2 personer

  • 100 g Amo Mandelmel
  • 2 modne, mellemstore bananer
  • 4 æg
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt 

Bananpandekager

Tip: Du kan twiste dejen ved at tilsætte: Kardemomme, kanel, chiafrø, kakao, vanilje, blåbær, kokosmel, citron eller appelsinskal.

Sådan gør du (15 min.):

1. Blend bananer og æg med en stavblender. Tilsæt mandelmel, bagepulver og salt og blend til en glat dej. 


2. Varm kokosolie eller smør i en stegepande og bag pandekagerne.

Idéer til lækre toppings: 

1. Hytteost, granatæblekerner, ahornsirup og frisk mynte. 


2. Peanutbutter, banan og hakket mørk chokolade. 


3. Dulce de leche, græsk yoghurt, frysetørrede hindbær, blåbær og hakkede pekannødder.

4. Skyr rørt med lidt flødeskum. Toppet med blandede bær (gerne en pose fra frost) kogt op med lidt rørsukker.