Ingredienser

  • 1 dl Amo Mandelmel
  • 3–4 spsk. kakao (gerne raw kakao)
  • 0,5 dl tørrede abrikoser
  • Lidt kaffe
  • 0,5 dl cashewnødder
  • 0,5 dl revet kokos
  • 2 spsk. chiafrø
  • 2 spsk. hørfrø
  • 1 lille knivspids havsalt

Mandelkugler (glutenfri)

Mængderne i denne opskrift er cirka. Eksperimenter gerne med mængderne og tilsæt mere væske for at få den rigtige konsistens på kuglerne. Prøv med forskellige slags nødder og tørret frugt, f.eks. dadler, gojibær, pistacienødder eller hvorfor ikke en spsk. kokosolie. Prøv også at rulle kuglerne i finhakkede nødder eller kakako, gerne raw kakao.

Sådan gør du (10 min):

1. Miks alle ingredienser til en fast masse, form til kugler og rul i revet kokos.

2. Opbevar i køleskab inden servering. God fornøjelse!