Ingredienser

1 kage

  • 100 g smør/margarine
  • 2 æg
  • 45 g (0,75 dl) fint majsmel
  • 12 g (0,25 dl) Amo Mandelmel
  • 230 g (2,5 dl) stødt melis
  • 30 g (0,75 dl) kakao

Mudcake (glutenfri)

Her er en glutenfri mudcake med majs- og mandelmel. Vær omhyggelig med at dosere rigtigt, anvend gerne køkkenvægt.

Sådan gør du (30 min):

1. Forvarm ovnen til 200°C. Smelt smørret.

2. Pisk æg og melis luftigt.

3. Bland forsigtigt de øvrige ingredienser i dejen.

4. Smør en 24 cm springform, hæld dejen i og fordel den jævnt i formen.

5. Bag i den nederste del af ovnen i ca. 15 min.

6. Lad kagen afkøle, før du fjerner formkanten.