Ingredienser

1 kage

  • 200 g Amo Hvedemel
  • 150 g mørk chokolade
  • 150 g smør
  • 50 g sukker
  • 25 g honning
  • 3 æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knsp. fint salt
  • 1,5 dl piskefløde
  • ½dåse kondenseret mælk

 

Chokodrøm

Sådan gør du (50 min.):

1. Smør en springform (Ø26) med smør og drys den med mel. Hæld overskydende mel væk.

2. Hak chokoladen og smelt den over vandbad eller i mikroovnen.

3. Bland mel, bagepulver og salt sammen og kom det i en skål.

4. Pisk sukker, honning og smør luftigt i en skål. Rør æggene i et ad gangen.

5. Rør den smeltede chokolade og fløden i. Vend melblandingen i til sidst.

6. Hæld dejen i formen. 

7. Fordel ½ dåse kondenseret mælk ovenpå kagen. Bag kagen 30-35 min. i en 175ºC forvarmet ovn (varmluft 150ºC). Kagen er færdig når den kondenserede mælk er gylden.