Ingredienser

1 lagkage

Lagkagebunde

Mascarponecreme

  • 250 g mascarponeost
  • 2 spsk. flormelis
  • 200 g piskefløde

Topping

  • Blandede friske bær
  • Revet skal af 1 citron, helt økologisk

Saftig glutenfri lagkage med bær

Sådan gør du ():

1. Lagkagebunde: Smelt smørret og lad det afkøle en smule, tilsæt mælken.

2. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Bland melet med bagepulver og salt. Vend mælk- og melblandingen ned i æggeskummet.

3. Når alt er godt blandet, fordel dejen i 3 forme, ca. 20 cm i diameter, beklædt med bagepapir. Bag ved l80°C i ca. 25-30 min., stik i kagen for at kontrollere, at den er gennembagt

4. Lad den afkøle på en bagerist.

5. Mascarponecreme: Pisk mascarponeosten med fløde og flormelis til det har en smørbar konsistens. Smak evt. til med lidt mere flormelis.

6. Læg lagkagebundene i lag med mascarponecremen og afslut med et lag creme øverst. Pynt med friske bær og strø citronskal over.