Tip! Frugt- og nøddeboller
Tilbered blandingen i henhold til grundopskriften på emballagen og tilsæt ½ dl tørrede tranebær, ½ dl tørrede abrikoser klippet i mindre stykker og ½ dl hakkede hasselnødder. Sæt ved hjælp af to spiseskeer ca. 10 boller på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket i ca. 60 min. Forvarm ovnen til 240 grader. Bag bollerne midt i ovnen i ca. 10-15 min. Lad bollerne afkøle på en rist.
Næringsindhold pr. 100 gram færdigbagt brød. | ||
Energi | kJ | 1300 |
Energi | kcal | 310 |
Fedt | g | 6,2 |
- heraf mættede fedtsyrer | g | 1,4 |
Kulhydrater | g | 55 |
- heraf sukkerarter | g | 2 |
Kostfibre | g | 3,8 |
Protein | g | 5,4 |
Salt | g | 1,6 |