Med Amo Gulerodskage er det let at bage en god kage til veninderne eller kollegaerne. Alt hvad du skal gøre, er at tilsætte vand og smør.
Du skal bruge:
Sådan gør du:
1. Forvarm ovnen til 175°C (varmluft 160°C). Smør og mel en springform (20-22 cm i diameter).
2. Kom indholdet fra pose 1 i en skål. Tilsæt 2 dl vand, 1 dl olie eller 100 g smeltet margarine/smør. Rør dejen godt sammen med piskeris i ca. 1 min.
3. Hæld dejen i springformen. Bag kagen i ca. 45 min nederst i ovnen. Lad den hvile i formen, inden den vendes ud på et fad.
4. Glasur. Bland 50 g blødt smør eller margarine med 2 tsk. vand og indholdet fra pose 2. Pisk cremen kraftigt, gerne med elpisker, til den bliver lys og luftig. Fordel cremen over den afkølede kage.
Tips!
Bag kagen i en smurt randform. Tilsæt 1 tsk limesaft og 1 tsk revet limeskal i glasuren, og top derefter kagen med revet limeskal.
Sukker, hvedemel, skummetmælkspulver, brun farin (sukker, rørsukkersirup), æggepulver, tørrede gulerødder 3% (gulerødder, majsstivelse, risstivelse), hævemiddel (E 450, natriumbicarbonat), yoghurtpulver, maltodextrin, kanel, salt, aroma (vanilje, citron), kartoffelstivelse, hvedemaltmel.
Kan indeholde spor af mandel.
Energi | kJ | 1666 |
Energi | kcal | 395 |
Fedt | g | 20 |
heraf mættede fedtsyrer | g | 5,0 |
Kulhydrater | g | 50 |
heraf sukkerarter | g | 31 |
Protein | g | 4,2 |
Salt | g | 0,59 |