Gulerodskage med mild creme

Med Amo Gulerodskage er det let at bage en god kage til veninderne eller kollegaerne. Alt hvad du skal gøre, er at tilsætte vand og smør.

Du skal bruge:

  • Til kageblandingen: 2 dl vand, 1 dl olie eller 100 g smeltet margarine/smør.
  • Til glasuren: 50 g smør eller margarine.
  • Tilberedningstid: ca. 60 min heraf ca. 45 min bagetid.

Sådan gør du:

1. Forvarm ovnen til 175°C (varmluft 160°C). Smør og mel en springform (20-22 cm i diameter).

2. Kom indholdet fra pose 1 i en skål. Tilsæt 2 dl vand, 1 dl olie eller 100 g smeltet margarine/smør. Rør dejen godt sammen med piskeris i ca. 1 min.

3. Hæld dejen i springformen. Bag kagen i ca. 45 min nederst i ovnen. Lad den hvile i formen, inden den vendes ud på et fad.

4. Glasur. Bland 50 g blødt smør eller margarine med 2 tsk. vand og indholdet fra pose 2. Pisk cremen kraftigt, gerne med elpisker, til den bliver lys og luftig. Fordel cremen over den afkølede kage.

Tips!

Bag kagen i en smurt randform. Tilsæt 1 tsk limesaft og 1 tsk revet limeskal i glasuren, og top derefter kagen med revet limeskal.

Indholdsdeklaration

Sukker, hvedemel, skummetmælkspulver, brun farin (sukker, rørsukkersirup), æggepulver, tørrede gulerødder 3% (gulerødder, majsstivelse, risstivelse), hævemiddel (E 450, natriumbicarbonat), yoghurtpulver, maltodextrin, kanel, salt, aroma (vanilje, citron), kartoffelstivelse, hvedemaltmel.

Kan indeholde spor af mandel.

Vægt

430 g

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Energi kJ1666
Energi kcal 395
Fedt g20
heraf mættede fedtsyrer g5,0
Kulhydrater g50
heraf sukkerarterg31
Protein g4,2
Salt g0,59