Disse Amo Muffins er med hvid og mørk chokolade. Alt hvad du skal gøre, er at tilsætte vand og olie. Prøv også at bage en af disse nemme varianter med bageblandingen.
Bagetid: Ca. 15-20 min. ved 185 grader (varmluft 170)
Nøddemuffins
Tilsæt 50 g hakkede hasselnødder, valnødder eller mandler til dejen. Pynt med nødde- eller mandelflager.
Chokolade-appelsin muffins
Erstat 1 dl af vandet med friskt appelsinsaft.
Kageblanding: Hvedemel, sukker, helægspulver, stivelse, chokoladedråber lyse og mørke (kakaomasse, sødmælkspulver, kakaosmør, emulgator soja lecitin E 322, aroma vanille) 8%, kakao 6%, druesukker, skummetmælkspulver, hævemiddel E450, E500, palmeolie, aroma (vanille, chokolade), salt, emulgator vegetabilsk E471.