Ingredienser

10 cookies

Blonde Chocolate Chip Cookies

10 lækre cookies med 20% mørk chokolade. Tilsæt kun smør og vand!

Sådan gør du (25 min):

1. Brug en dejskraber til at blande 300 g kageblanding grundigt sammen med 75 g smeltet smør og 0,5 spsk vand.

2. Brug derefter hænderne til at ælte dejen til den er helt jævn og form ca. 10 runde kugler.

3. Placer 5 kugler på hver bageplade med bagepapir. Læg gerne kuglerne, så der er synlige chokoladestykker på oversiden. Det gør kagerne ekstra fine at se på, når de er bagte. Bag dem midt i ovnen ved 175°C (over- og undervarme) i ca. 10-12 min afhængig af ovnen.

4. Lad kagerne køle helt af på bagepladen, da de er meget bløde, når de kommer ud af ovnen.

5. Opbevar dem gerne i køleskab, da det gør at cookies får lidt ekstra bid.