Bageskolen

Korn

Korn

Lær mere om kornet egenskaber, struktur og hvilken indvirkning det har på forskellige mel og brød gæring. Protein og gluten Hvedem...

Så meget vejer ingredienser

Så meget vejer ingredienser

Tabel som viser, hvor meget 1 tsk., 1 spsk. og 1 dl af forskellige ingredienser vejer. Ingrediens 1 tsk. 1 spsk. 1 dl Brun farin &...

Amo melguide

Amo melguide

Valget af mel afhænger af, hvilket bagværk du ønsker at lave. Skal brødet for eksempel være groft, have en sprød rustik skorpe ell...

Amo Bageteknikker

Amo Bageteknikker

Når du bladrer i dine bagebøger støder du ofte på en lang række fagudtryk. Her finder du forklaringer på, hvad ordene fordej, hævn...

Amo Bagetips

Amo Bagetips

Alle bagere har nogle tricks, der gør bagværket ekstra lækkert. Ofte er disse tricks hemmelige, men hos Amo deler vi gerne ud af v...

De 7 grunddeje

De 7 grunddeje

Det er nemt og hyggeligt at bage selv. Al slags bagværk, med få undtagelser, er varianter af 7 forskellige typer grunddeje. Kender...

Natur+

Natur+

Hos Amo ønsker vi at medvirke til at skabe bedre balance i naturen. NATUR+ er din garanti for, at Amo mel er produceret af korn, d...