Temaer & Anledninger Vis alle

Julebag!

Julebag!

Juletid er bagetid. Og bagetid er hyggetid. Læg en voksdug på bordet og find alle ingredienserne frem til en dejlig julebagedag me...

Påskelækkerier

Påskelækkerier

Her finder du nogle specielle opskrifter som passer perfekt til et påskebord. Både når du inviterer til påskefrokost eller påskemi...

Æblesæsonen er startet!

Æblesæsonen er startet!

Det er desværre ved at være slut med sommerens søde bær og frugter, men det betyder også, at det er tid til friske æbler, som smag...

Amo Play Vis alle

Amo Bagefilm: Fletbrød

Det er flot og relativt let at flette et brød. Man kan både bage fletbrød på bageplade og i form. Vej to dejstykker så de vejer nø...

Amo Bagefilm: Glutenprøve

Ved at tage en glutenprøve får du at vide hvor stærk din dej er. Der findes to slags proteiner; gliadin og glutenin. Når melet bla...

Amo Bagefilm: Pynt på brød

Når man pynter sit brød med mel eller frø, bliver det både flot og lækkert. Men hvordan sikrer man at det ikke falder af? Mel har ...

Bageskolen Vis alle

Korn

Korn

Lær mere om kornet egenskaber, struktur og hvilken indvirkning det har på forskellige mel og brød gæring. Protein og gluten Hvedem...

Så meget vejer ingredienser

Så meget vejer ingredienser

Tabel som viser, hvor meget 1 tsk., 1 spsk. og 1 dl af forskellige ingredienser vejer. Ingrediens 1 tsk. 1 spsk. 1 dl Brun farin &...

Amo melguide

Amo melguide

Valget af mel afhænger af, hvilket bagværk du ønsker at lave. Skal brødet for eksempel være groft, have en sprød rustik skorpe ell...

Kontakt Vis alle

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til Amo, vores produkter eller til bagning, er du velkommen til at kontakte os. Forbrugerhenven...

Reklamation

Hej! Vi beder dig udfylde formularen og sende den til os, hvis du er utilfreds med et af vore produkter. Udfyld med så mange infor...