Groft brød med squash

Ingredienser

2 stk.

Groft brød med squash

Brød med squash, speltmel og knuste hvedekerner.

Sådan gør du (130 minutter):

1. Kog revet squash og hvedekerner i 3 dl vand i ca. 2 min. 

2. Hæld det hele incl. vand i en skål, og bland kærnemælken i. 

3. Rør gæren i, når blandingen er håndvarm (ca. 37°C).

4. Tilsæt resten af ingredienserne. 

5. Rør dejen grundigt. Dejen skal være blød.

6. Lad dejen hæve, lunt og tildækket, i ca. 30 min. 

7. Slå dejen ned og del den i 2 dele. Lad dejen hvile 5 min. og form 2 brød. 

8. Læg brødene på en bageplade med bagepapir eller i 2 forme, og lad dem efterhæve, lunt og tildækket, i ca. 20 min. 

Bagetid: 
35-40 min i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C).