Ingredienser
1 kage
Moccatrøffel:
En dejlig chokoladekage med moccatrøffel af mørk chokolade, fløde og kaffe som smagsforstærker. Server gerne med flødeskum, is eller friske bær.
1. Smør en springform (Ø26) med smør og drys den med mel. Hæld overskydende mel væk.
2. Hak chokoladen og smelt den over vandbad eller i mikroovnen.
3. Bland mel, bagepulver og salt sammen og kom det i en skål.
4. Pisk sukker og smør luftigt i en skål. Rør æggene i et ad gangen.
5. Rør den smeltede chokolade og fløden i. Vend melblandingen i til sidst.
6. Hæld dejen i formen.
Bagetid:
Ca. 30 min. i en 160ºC forvarmet ovn.
7. Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Kog fløde og sukker op og hæld det over chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt kaffe. Lad blandingen køle af til den er lunken (ca. 37ºC) og rør smørret i.
8. Fordel moccatrøflen over den bagte kage og lad den stivne i køleskabet i ca 1 time.