Ingredienser

8-10 stk.

  • 125 g Amo Hvedemel
  • 2½ dl vand
  • 125 g margarine
  • 5-7 æg alt efter størrelsen

Fyld

  • Flødeskum

Pynt

  • Flormelis eller glasur

 

Vandbakkelser

Sådan gør du (60 minutter):

1. Vand og margarine koges sammen. På kogepunktet tilsættes de 125 g Amo Hvedemel. Dejen bages af under stadig omrøring, til den slipper ske og gryde. 

2. Tag gryden af kogepladen, og tilsæt alle æggene på en gang.


3. Rør, til dejen er let og blank. 


4. Sæt vandbakkelserne på en bageplade med bagepapir med en spiseske. 


Bagetid:
 
Ca. 30 min. ved 200° C (varmluft 180° C).


5. Når vandbakkelserne er kolde, snittes toppen af, og der fyldes flødeskum i bunden. Toppen sættes på igen og overdrysses med flormelis eller pyntes med glasur.