Start
Opskrifter
Produkter
Tips & tricks
Kontakt
Menu
Start Amo
Opskrifter
Produkter
Tips & tricks
Kontakt
Vælg opskrift kategori
Amo klassikere
(21)
Brød og boller
(89)
Juleopskrifter
(79)
Kager
(79)
Mad
(32)
Småkager
(58)
Halloween
(3)
Glutenfrie opskifter
(28)
Opskrifter
/
Lyn-sandkage
Ingredienser
1 stk.
250 g Amo Hvedemel
250 g melis
250 g margarine
4 æg
Evt. fintrevet skal af ¼ usprøjtet citron
Lyn-sandkage
Lys kage der er nem og hurtig at bage.
Sådan gør du
(90 minutter):
1. Kom alle ingredienserne i en skål og rør med hånden i ca. 3 min til dejen er jævn og let. Margarinen skal være lind, men ikke smeltet.
2. Hæld dejen i en smurt form.
Bagetid:
Ca. 1¼ time ved 175° C (varmluft 165° C).
Tip en ven
Din vens e-mail-adresse
Dit navn
Din e-mail-adresse
Enhver besked