Ingredienser

Hindbær remonce

  • 50 g hindbærmarmelade
  • 50 g smør
  • 50 g marcipan

Hindbær chokoladesnegle

Sådan gør du (1 time, 20 minutter):

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt melblandingen og ælt dejen godt i ca. 5 min. Lad dejen hæve tildækket og lunt, i ca. 20 min.
  2. Den færdig æltede bolledej rulles nu ud til en rektangel, så den er ca. 0,5 cm tyk.
  3. Marcipan og smør blandes sammen til massen er klumpfri. Hindbærmarmelade røres i til slut. Herefter er massen klar til brug og smøres ud på den udrullede dej. Rul dejen sammen på langsiden og skær ca. 1,5-2 cm stykker ud af den lange dej.
  4. Kom sneglene på bagepapir og lad dem efterhæve til dobbelt størrelse. Sneglene pensles til sidst med æg.
  5. Bag i ca. 12-14 min. på 200°C alm. Efter sneglene er afkølet dekoreres de med lyserød glasur.