Ingredienser

4 x 30 stk.

  • 500 gram Gluten Flour
  • 50 gram gær
  • 1 tsk salt
  • 3 spsk sukker
  • 250 ml mælk
  • 75 gram smør
  • 1 æg til pensling

Remonce Hindbær

  • 100 g smør, blødt
  • 150 g sukker
  • 150 g Hindbærmarmelade
  • 1    spsk. hvedemel
  • 1 tsk. Vaniljesukker

Hindbærsnurrer

Sådan gør du (25 minutter):

  1. Remonce Hindbær: Rør alle ingredienserne til remoncen sammen i en skål. Sørg for ikke at røre for meget i den, men blot så det samles. Sæt det til side.
  2. Opløs gæren i den lunkne mælk.
  3. Tilsæt salt og sukker og rør rundt.
  4. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt det sammen med mælken.
  5. Smelt smørret og tilsæt det til dejen. Ælt dejen godt.
  6. Lad dejen hæve tildækket i 10 min.
  7. Rul dejen ud i en rektangel og smør hindbær remoncen ud på hele fladen.
  8. Smør nu remoncen ud i et tyndt lag. Fold dejen ind over sig selv, så du starter med 1/3 og derefter den sidste 1/3 – så du ender med 3 lag. Rul forsigtigt på dejen, så dejen bliver længere og du kan skære lidt længere strimler.
  9. Skær tynde strimler af dejen (cirka 1,5 cm), så du har cirka 18 strimler af dejen.
  10. Tag nu hver strimmel og sno den i begge ender, så den bliver helt snoret. Tag fat i den snoede strimmel og sno den to gange cirka rundt om din pegefinger og langemand. Den sidste del af strimlen strækker du ind over og sætter fast under bunden. Fortsæt med resten. Placer snurrerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom et stykke plastik over og derefter et fugtigt viskestykke. Lad dejen hæve 1 time.
  11. Pensl snurrerne med sammenpisket æg.
  12. Bag snurrerne ved 200 grader i ca. 12-13 minutter, eller indtil de er gyldne.