Koldhævede Brunchboller

Amo Koldhævede Brunchboller er velsmagende boller med frø og kerner, som er nemme at bage. Du kan også bage et brød af blandingen, eller prøv at bage bollerne i muffinforme. Det er festligt at servere til f.eks. suppe.

Bag i brødform
Hæld det halve af dejen i en smurt brødform, og bag et brød og ca. 8 boller. Brødet skal bage ca. 30 min. ved 200°C (varmluft 180°C).

Muffinboller
Kom dejen i muffinforme smurt med olie, og bag dem ca. 15-20 min.

Indholdsdeklaration

Hvedemel, solsikkekerner, hørfrø, hirse, boghvede, sukker, rapsolie, salt tilsat jod, druesukker, vegetabilsk emulgator (E 472e), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase). Kan indeholde æg, mælk, soja, lupin

Vægt

1 kg

Næringsværdi (pr. 100 gram)

Energi kJ1550
Energi kcal 370
Fedt g7,2
heraf mættede fedtsyrer g0,7
Kostfibre g4
Kulhydrater g64
heraf sukkerarterg5,5
Saltg1,5
Protein g10