Ingredienser
4 x 30 stk.
Fyld
1. Ælt mel og de øvrige ingredienser sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres.
2. Dejen rulles ud til en tyk pølse, og deles i 4 store lige store dele.
3. Rul den ene del ud til en ca. 3 cm tyk pølse, og stil den til afkøling på et koldt sted (gerne i køleskab). Pølsen skæres derefter i skriver og anbringes på en bageplade med bagepapir.
4. I dej nr. 2 æltes 25 g hakkede mandler, og dejen rulles ud i pølsefacon og trykkes trekantet. Efter afkøling skæres dejen i skiver, og anbringes på en bageplade med bagepapir.
5. I den tredje del af dejen æltes 25 g hakket chokolade forsigtigt i, og dejen rulles ud i pølsefacon og trykkes oval, skæres i skiver efter afkøling og anbringes på en bageplade med bagepapir.
6. Den fjerde del af dejen deles i to lige store dele, og i den ene del indarbejdes 25 g kakao. De to dejstykker rulles ud i to lige store firkanter, stryges på oversiden med æggestrygelse, lægges oven på hinanden, rulles samen som en roulade og skæres efter afkøling ud i skiver og sættes på en bageplade med bagepapir.
Bagetid:
Ca. 6 min. i en forvarmet ovn ved 220° C (varmluft 200° C) på ovnens midterste rille.
7. Når kagerne er bagt sættes de til afkøling på en bagerist.