Brød og boller kan spises til alle dagens måltider: til morgenmad, til frokost, som mellemmåltid eller som tilbehør til varme retter. Brød og boller kan varieres på utallige måder, og spises med eller uden pålæg.
3 nemme opskrifter lavet på én grunddej. Perfekt til madpakkerne.
Tips: Erstat noget af olivenolien i dejen med noget af marinaden fra fetaosten. Vælg evt. fetaost, som er marineret i soltørr...
10 super nemme og velsmagende boller med poppet durum og knækket hvede.
Påskeharen er sjov at bruge på påskebordet i stedet for det almindelige hvide formbrød
Opskriften passer til en bradepande på 40x40 cm!
Udover at surdejen får brødet til at hæve, giver surdejen også brødet en god smag. En ægte surdej er lavet helt uden gær, men...
Amo Groft knuste Rugkerner fremtræder store, bløde og appetitlige i det færdige brød.
Hold gang i surdejen - tag en klump dej fra, ca. 350 g, og stil det lunt et par dage. Så er der surdej til næste bagning. Sur...
Bagt med Amo Groft Rugmel, som er 100% fuldkorn.
Prøv at pensle dejfirkanterne med vand og drys med sesamfrø eller mel inden du skærer dejen ud i strimler og snor dem.
Rug er sundere end hvede og giver en bedre mæthedsfornemmelse.
Overrask med små fine portionsbrød med rabarber.
Tip! Drys brødformene indvendigt med hasselnøddeflager og fordel nødderugdejen i formene.
Tip! Prøv at erstatte halvdelen af vandet med hvidtøl. Det giver en kraftigere og lidt sødlig smag, der passer godt til brunc...
Rugklapper - perfekte til madpakken. Følg opskriften på Groft Solsikkerugbrød men halvér portionen og undlad vand og rugkerne...
Tip! Hvis du ønsker brødet uden kerner, så erstat de 450 g rugkerner med 450 g Amo Hvedemel. Hvis du bager 2 brød samtidig bl...
Smid ikke den sidste skive rugbrød ud, men lav disse sprøde rugbrødschips i stedet!
Knækbrød med havregryn, græskarkerner og hør-, sesam- og solsikkefrø.
Tip: Hvis du synes, at dejen er klistret og vanskelig at håndtere, kan du sætte den i køleskabet i et par timer og forsøge at...
Grove boller med rugflager.
Smagsfulde baguettes med sprød skorpe.
Lækkert julebrød med hvidtøl.
Franskbrød med knuste hvedekerner.
Brød med squash, speltmel og knuste rugkerner.
Tip: Ønsker du en blød skorpe, kan du pakke brødet ind i et viskestykke, når det er varmt.
Et groft og mættende brød med rug og havregryn.
Runde boller lægges lidt tæt i en form, vokser sammen under hævningen og bliver til et herligt stort brød, som ser flot ud på...
Tips! Rist 50g mandelmasse og bland i smørblandingen til ekstra gode boller.
Bag dit focaccia på Tipo 0- mel, som er et ekstra finmalet hvedemel, som giver et brød med en fin sprødhed
Et brød bagt på vores Manitoba-hvedemel, giver dig et ekstra saftigt, luftigt og stort brød. Takket været det høje glutenindh...
Tip: Tilføj 100 g revet rødbede til dejen og giv brødet en flot rød farve.
Påskens bedste boller fyldt med en herlig blanding af pistacienødder, hindbær og vanilje.
Påskebuffeten fortjener dette lysglimt af farvestrålende tomater, pecorinoost og basilikum.
Tip! Som kontrast til brødet kan man også komme rød eller grøn peberfrugt i.
Tips! Prøv at komme et stykke æble sammen med lidt kanel i fastelavnsbollen.
Tip! Alternativ til sukat: f.eks. gojibær, tranebær, flere rosiner eller andet tørret frugt.
Du skal bruge ca. 2/3 af dejen fra opskriften. Skær lidt af dejen fra ca. hvad der svarer til en bolle, rul den i to stykker....
Lav huller i dejen og fordel gedeosten heri. Drys til sidst med sydesalt og rosmarinblade
Tip! Du kan også forme dejen til 12 boller. (Bagetid 10-12 min.)
Pensl brødene med mælk og drys evt. med frø eller kerner.
Tip! Dryp timian med lidt olie inden de kommes på brødet. Så bliver de ikke sorte under bagningen.
Dryp olie hen over de tynde kartoffelskiver og drys med rosmarin og salt.
Herlige til frokost, te eller som natmad!
Tip! Lav en stor portion og frys bollerne ned. Så er det nemt at komme i madpakken om morgenen.
Stecca er egentlig en italiensk specialitet – en slags baguette bagt med fyld på toppen. Typisk bager italienerne Stecca med...
Bollerne åbner sig en lille smule under bagningen – og så kommer rabarberne til syne.
Bløde, men sprøde, scones med yoghurt!
Det svenske bageri ”Tössebageriet” har lavet en ny tolkning af den klassiske svenske fastelavnsbolle (semla), som hurtigt er ...
Saftige og gode fastelavnsboller som er lette og hurtige at bage. De er som bedst når bollerne er lidt varme og flødeskummen ...
Opskriften her er på fastelavnsboller med enten syltetøj eller creme, så der er noget for enhver smag. Eller måske en af hver...
Prøv de lækre, svenske mini-fastelavnsboller, der på svensk hedder semlor. I bolledejen er der et strejf af kardemomme og så ...
Den norske fastelavnsbolle er fyldt med en luftig hindbærskum, lavet på fløde og hindbær, der som det sidste bliver smurt med...
Bananboller med havregryn, valnødder, cornflakes, banan og rosin. Sund eftermiddagssnack!
En klassisk krydderbolle med kardemomme.
Vælg fyld efter behag og hvad bollerne skal bruges til.
Tilberede dine egne burgerboller før middag!
Måske verdens nemmeste... Til denne opskrift skal der bruges en 3 liters gryde.
Tip! De er bedst nybagte, men de kan sagtens nedfryses.
Tip! Du kan ælte forskellige former for fyld i dejen. Prøv med hakkede, soltørrede tomater eller hakkede oliven (uden sten). ...
En Amo Klassiker. Til fødselsdag, hyggesøndag, kaffebord m.m.
Med rosiner og græskarkerner.
Gulerodsboller med havregryn, solsikkekerner og brun farin.
Focaccia med tomat og frisk rosmarin.
Bag brødene i en grill ved indirekte varme.
Dejlige sommerflûtes med rosmarin.
Vort danske, traditionelle franskbrød med dejlig blød krumme.
Ingen fødselsdag uden boller. Verdens bedste fødselsdagsboller er bløde, smagfulde og dufter af glade fødselsdagsminder.
Det er supernemt at lave helt almindelige boller om til en bolleslange.
Det er supernemt at lave en skøn prinsesse af helt almindelige boller.
Læg helt almindelige boller op i hjerteformation og skab ekstra julestemning.