Wonderful pandekage, vi normalt spiser det med syltetøj, is eller flødeskum, men bær, frugter og nødder arbejde lige så godt til. Så må vi ikke glemme svinekød pandekage. Det siges også, at pandekager var den tidligste form for spannmålsmat spist.
Glæd mor med en lækker pandekageroulade med friske bær.
Lækre pandekager med tydelig smag af blåbær. Serveres med fordel sammen med ahornsirup, honning eller blåbærsyltetøj og fløde...
Tip: Du kan twiste dejen ved at tilsætte: Kardemomme, kanel, chiafrø, kakao, vanilje, blåbær, kokosmel, citron eller appelsin...
Crêpes passer både som forret, hovedret eller dessert, alt afhængigt af fyldet. Denne opskrift er til den søde tand!
Galette er en større pandekage fremstillet af boghvedemel. I denne opskrift blandes tykmælk i dejen, hvilket giver den en skø...
En klassisk pandekageopskrift, som passer til både søde og salte retter. Steg gerne i rigeligt med smør – det gør underværk f...
Vidunderligt gode pandekager, som hverken indeholder gluten eller laktose. Pandekagerne får en fin og nøddeagtig smag takket ...
En god børneklassiker som også voksne kan lide. Hvis det ikke er sæson for friske bær, kan man anvende frosne bær, honningste...
Tip! Server pandekagerne med sukker og syltetøj eller med is og varm chokoladesauce.
En god opskrift på pandekager som passer til ægallergikere, Pandekagerne steges med fordel i teflonpande eftersom de bliver l...
Nyd disse himmelske vafler! Vaflerne er med æg og har en blødere konsistens end de klassiske. En glutenfri vaffel med mandelm...
Pandekager uden gluten og laktose med banen som giver god smag og saft. Drys gerne lidt kanel over inden servering, så lækker...
En konditorklassiker der ikke er svær at bage selv! Her er mørdejen stanset i hjerteform og fyldt med smørcreme samt pyntet m...