Temaer & Anledninger Vis alle

Vil du fejre 90 års fødselsdag med os?

Vil du fejre 90 års fødselsdag med os?

I 1928 spredte duften af friskbagte boller fra AMOs mel sig for første gang. I næsten et århundrede har den gule pose haft samme p...

Favorit!
Spis mere grønt med Amo

Spis mere grønt med Amo

Nu flytter vi bønner og rodfrugter ind på melhylden! For dig som elsker at bage og vil leve lidt grønnere, så har vi gode nyheder....

Vidunderlige pandekager!

Vidunderlige pandekager!

Vidunderlige pandekager, vi normalt spiser det med syltetøj, is eller flødeskum, men bær, frugter og nødder arbejde lige så godt t...

Amo Play Vis alle

Amo Bagefilm: Fletbrød

Det er flot og relativt let at flette et brød. Man kan både bage fletbrød på bageplade og i form. Vej to dejstykker så de vejer nø...

Amo Bagefilm: Glutenprøve

Ved at tage en glutenprøve får du at vide hvor stærk din dej er. Der findes to slags proteiner; gliadin og glutenin. Når melet bla...

Amo Bagefilm: Pynt på brød

Når man pynter sit brød med mel eller frø, bliver det både flot og lækkert. Men hvordan sikrer man at det ikke falder af? Mel har ...

Bageskolen Vis alle

Korn

Korn

Lær mere om kornet egenskaber, struktur og hvilken indvirkning det har på forskellige mel og brød gæring. Protein og gluten Hvedem...

Så meget vejer ingredienser

Så meget vejer ingredienser

Tabel som viser, hvor meget 1 tsk., 1 spsk. og 1 dl af forskellige ingredienser vejer. Ingrediens 1 tsk. 1 spsk. Brun farin  ...

Amo melguide

Amo melguide

Valget af mel afhænger af, hvilket bagværk du ønsker at lave. Skal brødet for eksempel være groft, have en sprød rustik skorpe ell...

Kontakt Vis alle

Kontakt

  Har du spørgsmål eller kommentarer til Amo, vores produkter eller til bagning, er du velkommen til at kontakte os. Forbruge...

Reklamation

Hej! Vi beder dig udfylde formularen og sende den til os, hvis du er utilfreds med et af vore produkter. Udfyld med så mange infor...