I 1928 spredte duften af friskbagte boller fra AMOs mel sig for første gang. I næsten et århundrede har den gule pose haft samme p...
Vidunderlige pandekager, vi normalt spiser det med syltetøj, is eller flødeskum, men bær, frugter og nødder arbejde lige så godt t...
Her finder du nogle specielle opskrifter som passer perfekt til et påskebord. Både når du inviterer til påskefrokost eller påskemi...
Det er flot og relativt let at flette et brød. Man kan både bage fletbrød på bageplade og i form. Vej to dejstykker så de vejer nø...
Ved at tage en glutenprøve får du at vide hvor stærk din dej er. Der findes to slags proteiner; gliadin og glutenin. Når melet bla...
Når man pynter sit brød med mel eller frø, bliver det både flot og lækkert. Men hvordan sikrer man at det ikke falder af? Mel har ...
Lær mere om kornet egenskaber, struktur og hvilken indvirkning det har på forskellige mel og brød gæring. Protein og gluten Hvedem...
Tabel som viser, hvor meget 1 tsk., 1 spsk. og 1 dl af forskellige ingredienser vejer. Ingrediens 1 tsk. 1 spsk. 1 dl. Brun farin ...
Valget af mel afhænger af, hvilket bagværk du ønsker at lave. Skal brødet for eksempel være groft, have en sprød rustik skorpe ell...
Har du spørgsmål eller kommentarer til Amo, vores produkter eller til bagning, er du velkommen til at kontakte os. Forbruge...
Hej! Vi beder dig udfylde formularen og sende den til os, hvis du er utilfreds med et af vore produkter. Udfyld med så mange infor...