Fuldkorn kan være både hele og forarbejdede kerner - som knækkede, skårne eller fuldkornsmel. For at være fuldkorn, skal alle dele af kernen tages med – også ki...
Valentinsdag fejres hvert år den 14. februar. Oprindeligt blev Valentinsdag indført til ære for helgenen Sankt Valentin. Dagen har udviklet sig til at være en h...
Vidunderlige pandekager, vi normalt spiser det med syltetøj, is eller flødeskum, men bær, frugter og nødder arbejde lige så godt til. Så må vi ikke glemme svine...
Fastelavn! Find på noget nyt og lad dig inspirere af vores skandinaviske naboer ved at byde på lækre, norske eller svenske mini-fastelavnsboller. God fastelavn!
Her finder du nogle specielle opskrifter som passer perfekt til et påskebord. Både når du inviterer til påskefrokost eller påskemiddag eller du bare vil inviter...
Juletid er bagetid. Og bagetid er hyggetid. Læg en voksdug på bordet og find alle ingredienserne frem til en dejlig julebagedag med ungerne. Vi har samlet vores...
Gør julens kager ekstra indbydende med pynt af glasur! Få hjælp fra vores tips om glasur til lave de perfekte julekager! Hvid glasur: 200 g flormelis 1 spsk. ko...
Brug rug i dit bagværk! Du kender rugmel fra rugbrød. Men rug er også lækkert at bruge i andet bagværk, hvis du vil have ekstra karakter og smag til krummerne.
Brød og boller behøver bestemt ikke at blive bagt i ovnen. Man kan sagtens bruge grillen som ovn og har du en kuglegrill, er den perfekt til bagning. Læg nogle ...
Hos Amo elsker vi sommer! Med sommeren følger nemlig masser af lune aftener med lækker mad og hygge. Vi har samlet en håndfuld sommeropskrifter til jer, der ikk...
Cupcakes stammer fra 1800-tallets USA og er de fineste små kager, man kan tænke sig. Små, festlige portionskager - næsten som mini-muffins - tilsat din frie fan...
Hjemmebag er godt for alle vores sanser – smag, duft, syn, følelse, ja selv hørelsen stimuleres i bagningens skønne verden. Med nogle få ingredienser og en smu...
Mange slags bagværk er forbundet med fejringen af fødselsdage. Her er opskrifter på rigtige bløde fødselsdagsboller, flere slags lagkager og den traditionelle k...
Amo har i alt udgivet seks inspirerende bagebøger. Nedenfor finder du et overblik over dem alle, så du kan blive klogere på deres forskellige indhold. Bøgerne k...
Alting var bedre i gamle dage... Det er måske ikke helt usandt, når vi tænker tilbage på vores forældre og bedsteforældres klassiske bagværk. Nostalgi er et kry...
I 1928 spredte duften af friskbagte boller fra AMOs mel sig for første gang. I næsten et århundrede har den gule pose haft samme plads i det danske køkken som o...
Det er desværre ved at være slut med sommerens søde bær og frugter, men det betyder også, at det er tid til friske æbler, som smager vidunderligt i en lækker ka...
NEMMEBAG er inspiration til, hvordan du kan gøre madpakkerne ekstra spændende – ekstra nemt. Det NEMME er, at der er 2 grund deje, som bruges til alle opskrif...
Halloween fejres den 31 oktober hvert år. Halloween stammer fra Irland og Skotland, men vi kender det mest fra USA. Danskerne tager nu også i stigende grad tr...