Ingredienser
1 kage
Rabarberkage
Pynt
Giv fødselsdagskagen et frisk twist med sæsonens rabarber.
1. Rør smør og sukker hvidt (evt. på røremaskine) - det vil sige, at sukkeret skal være helt opløst i smørret. Tilsæt et æg ad gangen, og rør mellem hver omgang.
2. Bland AMO hvedemel, bagepulver mandelmel, vaniljesukker og vend det forsigtigt i dejen. Og vend massen sammen med mælk. Kom dejen i en smurt springform på ca. 22 cm (et ovnfast fad med bagepapir kan dog også fint benyttes). Fordel rabarberstykkerne på kagedejen, og drys med rørsukker.
3. Bag kagen ved 170 grader i cirka 35-45 minutter. Bemærk dog, at der kan være stor forskel på ovne, så bagetiden kan variere. Kagen er færdig, når du kan stikke en kødnål eller lignende ned i kagens midte, og den kommer ud uden kagerester på.
4. Afkøl kagen.