Ingredienser
Ca. 35 stk.
1. Sæt ovnen på 175°C. Skold og smut mandlerne ved at koge dem 1 min. Hæld vandet fra og skyl mandlerne i koldt vand. Derefter er det nemt at smutte dem. Rist mandlerne i ovnen i 5 min., indtil de har fået lidt farve. Hak mandlerne groft.
2. Bland de hakkede mandler med hvedemel, sukker, appelsinskal, salt og bagepulver i en skål. Arbejd æggene ind i dejen med hænderne. Hak chokoladen i små stykker og ælt dem ind i dejen.
3. Rul dejen (som skal være klistret) til 2 ruller på et rigeligt melet bord. Læg rullerne på en bageplade med bagepapir. Bag i ca. 35 min.
4. Læg rullerne direkte over på et skærebræt og skær i 1 cm tykke biscotti. Læg biscottierne tilbage på pladen. Sænk ovntemperaturen til 100°C og lad kagerne tørre i ca. 30 min. Afkøl biscottierne og opbevar dem i en kagedåse.