Ingredienser

14 stk.

  • 1 portion af den grovere grunddej
  • 14 stk. bacon (2 pk.)
  • Tørrede tranebær til pynt
  • 1 æg til pensling

 

Bjørne med brøl i

Sådan gør du (1 time, 30 min.):

Følg step 1-3 på den grovere grunddejsopskrift.

4. Del dejen i 16 stykker og rul de 14 af dem til boller. Ælt de 2 sidste boller sammen og rul dem ud til en lang slange.

5. Sno et stykke bacon omkring hver bolle og sæt dem på bagepapir med samlingen nedad. Lad bollerne hæve til dobbelt størrelse. Når de hæver, kommer de til at ligne små, tykke bjørne med ba- conbælte.

6. Lav små kugler af »slangen« og sæt dem fast på de hævede boller som små ører. Pensl med æg og sæt tranebær på som øjne inden bagning.

Bagetid:

14-16 min. i en 220 °C forvarmet ovn (varmluft 200 °C).