Ingredienser
16 pers
Lagkagebund
Fyld
Pynt
Chokoladecreme af
Chokoladeglasur af
1. Rør fedtstof og sukker let og luftigt. Rør æggene i ét ad gangen.
2. Bland mel, kakaopulver og bagepulver sammen, og vend det i massen.
3. Kom dejen i en firkantet bradepande ca. 40 x 40 cm.
Bagetid:
Ca. 7-10 min. ved 220°C (varmluft 200°C).
4. Lad bunden køle af og del den på midten, så du får 2 rektangulære bunde.
5. Lav fyld og pynt. Vaniljecreme: Vend kagecreme sammen med flødeskum, ca. halvt af hver. Chokoladeglasur: Rør ingredienserne til glasuren sammen.Chokoladecreme: Smelt chokoladen i piskefløden. Køl massen helt af (+ 5° C), og pisk den op med flormelis til konsistensen er fast, men cremet.
6. Smør en bund med kirsebærmarmelade og vaniljeflødecreme. Læg den anden bund over og overtræk med chokoladeglasur.
7. Pynt kanten med chokoladecreme og pynt med kirsebær.
8. Drys flormelis over med en sigte lige inden servering.