Ingredienser

1 kopkage

  • 1 spsk. smør
  • 2 spsk. Amo Hvedemel
  • 2 spsk. sukker
  • 1 spsk. kakao
  • ½ tsk. vanillesukker
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 nip salt
  • 2 spsk. mælk
  • Eventuelt flormelis, flødeskum, bær

Chokoladekopkage - Cake in a cup

Tips! Bland en tsk. Instant kaffe i mælken inden den blandes i!

Sådan gør du (5 min):

1. Smet smøret i en kop eller et glas, som rummer mindst 2 dl, i mikrobølgeovn.

2. Bland de tørre ingredienser i en skål og hæld over smøret. Tilsæt mælken og bland det til en jævn dej.

3. Bag det i mikrobølgeoven på fuld effekt i ca. 1 minut.*

4. Pynt kagen med lidt flormelis og server den med f.eks pisket flødeskum og bær.

Mikrobølgeovn varier i effekt, så pas på at kagen ikke bliver for tør!