Ingredienser

50 stk.

  • 200 g tempereret smør
  • 2 ½ dl sukker
  • 1 æg
  • 3 spsk. stærk kold kaffe
  • 5 dl Amo Hvedemel
  • ¾ dl kakao
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 1 æg til pensling
  • Perlesukker og flagesalt

Chokoladepinde med smag af kaffe og havsalt

Klassiske kager som får et ekstra tilskud af smag fra kaffe og flagesalt

Sådan gør du (40 min.):

1. Pisk smør og sukker sammen. Bland alle øvrige ingredienser i og rør til en smidig dej.

2. Sæt ovnen på 200 grader.

3. Del dejen i 6 dele. Rul stykkerne ud til pølser. Ca.2 cm tykke. Læg dem på en bageplade med bagepapir, med lidt afstand, da dejen flyder lidt ud. Giv rullerne et lett ryk med hånden.

4. Pensl med pisket æg og strø perlesukker og nogle korn flagesalt over.

5. Bag midt i ovnen i ca. 10 min.

6. Skær skråt i ca. 2 cm brede skiver direkte på bagepladen.