Ingredienser

30 stk.

  • 4 ½ dl Amo Hvedemel
  • 2½ tsk bagepulver
  • ¾ dl sukker
  • 200 g smør eller margarine
  • 3 spsk. kakao 
  • Æg til pensling
  • Hakkede pistacienødder
  • Perlesukker

Chokoladepinde

Tip! Tilføj lidt revet appelsinskal i dejen for en dejlig appelsinsmag.

Sådan gør du (1 time 20 min.):

1. Bland mel og sukker i en skål. Tilsæt smør, skåret i stykker. 

2. Ælt ingredienserne sammen til en dej.

3. Bland 3 spsk. kakao i dejen og rul den derefter i fingertykke længder. Skær dejen i stykker og pensel med æg. Drys med hakkede pistacienødder og perlesukker. Lad dejen hvile et køligt sted i ca. 1 time.

4. Bages i ovnen ved 200 °C i 8-10 minutter.