Ingredienser

30 stk.

  • 4½ dl Amo Hvedemel
  • 2½ tsk bagepulver
  • ¾ dl sukker 
  • 200 g smør eller margarine
  • 2 spsk. kakao
  • 1 tsk. fintrevet skal af en grundigt vasket appelsin

Chokoladetwister

Sådan gør du (50 minutter):

1. Bland mel og sukker i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i blandingen. 

2. Ælt det hele godt sammen til en dej.

3. Del dejen i to dele. Den ene del tilsættes 2 spsk. kakao, mens den anden tilsættes 1 tsk. fintrevet skal af en grundigt vasket appelsin. Rul dejene ud hver for sig og læg dem i køleskabet i 30 minutter. Læg derefter dejene ovenpå hinanden. Rul dejen til en rulle og skær den i skiver.

4. Bages midt i ovnen ved 200°C i 8-10 minutter.