Ingredienser
10 stk. ciabattas
Step 1:
Step 2:
1. Bland alle ingredienserne i Step 1, lad stå i ca. 3 timer.
2. Bland dejen fra Step 1 med durummel, vand, gær og honning. Rør først 3 min. langsomt, derefter 5 min. hurtigt. Kom salt i og fortsæt med at røre ved høj hastighed, indtil dejen samler sig om dejkrogen. Lad dejen hæve i ca. 1 time.
3. Mel bagebordet med durummel. Læg dejen op på bagebordet. Del dejen i 10 dele, vend dem i durummel og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Lad hvile i ca. 20 min.
4. Forvarm ovnen til 260˚C (varmluft 240˚C). Sæt brødene ind i ovnen og sænk temperaturen til 240˚C (varmluft 220˚C). Bag brødene i 14-18 min.
5. Lad brødene afkøle på en bagerist.