Ingredienser
1 kage
Dej:
Sirupscitroner:
Tilbehør:
1. Blend mandlerne meget fint.
2. Kom mel, flormelis, mandler, citronskal og bagepulver i en skål, og bland det godt.
3. Tilsæt æggehvider og smør, og rør det hele grundigt sammen med en håndmixer eller i en røremaskine, til dejen er glat. Hæld dejen i en smurt springform.
Bagetid:
Ca. 25-30 min. midt i en 180°C forvarmet ovn (varmluft 160°C).
4. Sirupscitroner: Kom citronskiver, sukker og vand i en gryde, og lad det småkoge i ca. 10-15 min. til det hvide i citronerne er blevet gennemsigtigt.
5. Tag citronskiverne op, og lad lagen koge videre til konsistensen er som sirup.
6. Læg citronskiverne på den afkølede kage, og hæld siruppen over.
7. Tilbehør: Rør mascarpone, flormelis og vaniljekorn sammen, og server mascarponecremen til kagen.