Ingredienser

Til 4 personer

Pandekagedej

  • 2 ½ dl Amo Hvedemel 
  • 6 dl mælk
  • 2 æg
  • ½ tsk. salt
  • 1 spsk. smeltet smør

Fyld

  • 2 dl piskefløde
  • 2 bananer
  • 1 dl kokoschips eller riven kokos
  • 1 dl Nutella

 

  • Smør til stegning

Crêpes med banan, kokos og Nutella

Crêpes passer både som forret, hovedret eller dessert, alt afhængigt af fyldet. Denne opskrift er til den søde tand!

Sådan gør du (30 minutter):

1. Pisk melet i halvdelen af mælken til dejen er uden klumper. Tilsæt resten af mælken, æg og smør. Lad dejen trække i ca. 10 minutter.

2. Varm en stegepande med smør. Steg derefter pandekagerne i nogle minutter på hver side. Tilsæt lidt smør mellem hver pandekage og gentag til dejen er slut. 

3. Pisk fløden og skær bananerne i skiver. Fyld pandekagerne med flødeskum, bananer, kokos og Nutella. Server og nyd!