Ingredienser

10 stykker fudgies

  • 1 pakke Amo Dark Fudgy-mix
  • 100 g smeltet smør
  • 1 æg
  • 3 spsk. vand
  • 2 dl/150 g blandede nødder, feks. Pistacienødder og pekannødder

Dark Fudgy med dejlig chokoladesmag

Tilsaet 2 dl/150 g blandede nødder, feks. Pistacienødder og pekannødder, i dejen inden bagning. Top den færdige fudgy med flere nødder.

Sådan gør du (30 min.):

  1. Sæt ovnen på 175°C. Bland kagemixen med 100 g smeltet smør, 1 æg og 3 spsk. vand.
  2. Fordel dejen i en kageform beklædt med bagepapir ca. 20x20 cm. Eller en springform på ca. 23 cm i diameter. Tilsaet 2 dl/150 g blandede nødder, feks. Pistacienødder og pekannødder, i dejen.
  3. Bag kagen i midten af ovnen (over og undervarme) i ca. 20-25 min. Top den færdige fudgy med flere nødder.