Ingredienser

1 stk.

  • 350 Amo hvedemel
  • 300 margarine
  • 300 g sukker
  • 5 æg
  • 50 g rosiner
  • 50 g hakket sukat
  • 25 g hakkede figner
  • 25 g hakkede dadler
  • 25 g hakkede hasselnødder
  • 25 g smuttede og hakkede mandler
  • Reven skal af 1 økologisk citron

Pynt: 

  • Flormelis

Engelsk Christmas cake

En klassisk engelsk julekage - fyldt med julens gode sager.

Sådan gør du (1 tim 10 min):

1. Blødgør fedtstoffet og rør det hvidt med sukkeret. 

2. Tilsæt æggene et ad gangen. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele sammen til en ensartet dej. 

3. Fyld dejen i en smurt og melet springform (25 cm i diameter)

Bagetid:
Ca. 50-60 min. nederst i en 175°C (varmluft 165°C). Læg et stykke papir over kagen de sidste 15 min., så kagen ikke bliver for mørk. 


Pynt:
Drys med flormelis når kagen er blevet kold.