Ingredienser
16 stk
Wraps
Fyld
1. Smelt smøret i en kasserolle sammen med mælken og varm den til det er fingervarmt, 37 grader.
2. Gæren smuldres ned i en skål, mælkeblandingen hældes over og røres sammen med gæren. Knus kardemommen i en morter og bland med dejblandingen. Tilsæt melet, lidt af gangen og ælt dejen i hånden eller i maskine til dejen er smidig og ikke hænger fast i skålen. Lad dejen hæve ca. 40 minutter.
3. Sæt ovnen på 225 grader.
4. Tag dejen op og læg den på et melet bord. Del den i 12 dele. Rul hver del til en glat bolle. Rul derefter hver bolle ud til en rund cirkel, ca. 20 minutter i diameter. Læg på bageplade med bagepapir.
5. Bag ca. 3-4 minutter. Lad wrapsen køle af under dug så de forbliver bløde.
6. Riv mandelmassen og bland med fløde eller mælk. Rist mandelflager eller mandelsplitter i en tør stegepande til de får lidt farve. Bland med mandelmassen. Tilsæt ev. en dråbe mandelaroma og få en dybere mandelsmag.
7. Pisk fløden. Bred mandelmassen ud i en streg i midten af wrapsen. Klik lidt flødeskum ovenpå. Fold bunden først, fold derefter siderne så det bliver en wrap. Drys flormelis over. Rul ind i bagepapir eller smørrebrødspapir. Tape sammen og bind et snøre rundt om som dækker tapen.