Ingredienser
Ca. 6 portioner
Tærtedej
Fyld
Æggemasse
Topping
1. Sæt ovnen på 200°.
2. Bland mel, salt og smør til en smuldret masse. Tilsæt vand og arbejd hurtigt sammen til en dej. Tryk dejen ud i en tærteform (ca. 24 cm) og prik huller i dejen med en gaffel.
3. Læg folie rundt langs kanten, så dejen ikke synker sammen, når den bages. Bag i midten af ovnen i ca. 10 min. Tag tærten ud af ovnen og fjern folien.
4. Kog gulerødder og asparges i letsaltet vand i et par minutter. Lad afkøle og del herefter gulerødderne på langs.
5. Skær salatløget i tynde skiver og fordel løg, fetaost og laks på tærten. Pisk ingredienserne til æggemassen sammen og hæld over. Læg asparges og gulerødder på. Bag tærten i midten af ovnen i 20-30 min. eller til den er gylden.
6. Tag tærten ud og pynt med karse.