Ingredienser
Til 4 personer
Galettedej
Fyld
1. Bland vand, tykmælk, boghvedemel, salt og æg. Lad dejen trække ca. 30 min.
2. Tilsæt det smeltede smør.
3. Varm en stor stegepande med lidt smør. Steg derefter galetterne nogle minutter på hver side. Hold dem ev. varme i ovnen på ca 100 grader.
4. Rist pinjenødderne i en tør stegepande til de har fået lidt farve.
5. Træk bladene af timianen.
6. Skræl og hak hvidløget fint. Del zucchinien i to dele og skær derefter i skiver. Skær champignonerne i kvarte.
7. Varm en stor stegepande. Steg zucchinien til den har fået fin farve. Smag til med salt og peber. Hæld af på et fad. Steg derefter champignonerne i samme stegepande til de har fået farve. Tilsæt hvidløget og timianen og steg videre i nogle minutter. Smag til med salt og peber.
8. Hæld zucchinien i stegepanden og tilsæt spinaten. Steg til spinaten bliver varm. Smuldre fetaosten ned i stegepanden og tag stegepanden fra varmen.
9. Fyld nogle galetter med zucchini- og champignonfyldet. Drys lidt pinjenødder over og server.