Ingredienser
2 stk.
Brød med squash, speltmel og knuste rugkerner.
1. Kog revet squash og rugkerner i 3 dl vand i ca. 2 min.
2. Hæld det hele incl. vand i en skål, og bland kærnemælken i.
3. Rør gæren i, når blandingen er håndvarm (ca. 37°C).
4. Tilsæt resten af ingredienserne.
5. Rør dejen grundigt. Dejen skal være blød.
6. Lad dejen hæve, lunt og tildækket, i ca. 30 min.
7. Slå dejen ned og del den i 2 dele. Lad dejen hvile 5 min. og form 2 brød.
8. Læg brødene på en bageplade med bagepapir eller i 2 forme, og lad dem efterhæve, lunt og tildækket, i ca. 20 min.
Bagetid:
35-40 min i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C).