Ingredienser

1 stk.

  • 175 g Amo Hvedemel
  • 175 g blødt smør eller margarine
  • 175 g sukker
  • 3 æg
  • ½ tsk hjortetaksalt
  • 25 g finthakkede eller blendede mandler
  • 1 tsk. honning
  • 1 lille glas hindbærmarmelade

Pynt:

  • 1½ dl piskefløde
  • Friske hindebær
  • Mandelflager

Hindbærroulade med flødeskum

Tip! Pynt rouladen med glasur af 100 g flormelis rørt med ca. 1 spsk. kogende vand. Prøv den også med din ynglingsmarmelade.

Sådan gør du (25 minutter):

1. Rør  blødt smør, honning og sukker hvidt og luftigt og rør æggene i et ad gangen. Sigt hvedemel og hjortetaksalt i æggemassen, tilsæt mandler og rør det hele sammen.

2. Smør dejen ud på bagepapir i et jævnt lag ca. 30 x 40 cm. 

Bagetid: 
Ca. 10 min. i en 225ºC forvarmet ovn (varmluft 210ºC). 

Vend bunden ud på et nyt stykke bagepapir drysset med lidt sukker og smør den med et jævnt lag hindebærmarmelade. Rul den sammen, mens den endnu er varm så knækker bunden ikke.

Når rouladen er kold pyntes den med flødeskum, frugt og mandelflager.