Ingredienser
1 Hindbærtærte
1. Alle ingredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
2. 2/3 af dejen rulles ud i ½ cm tykkelse og prikkes over det hele med en gaffel.
3. Dejstykket rulles op om en kagerulle eller lignende og Iægges hen over en lagkageform (ca. 22 cm i diameter). Dejen trykkes forsigtigt til i formens bund og sider, og den overskydende dej trykkes af på formens kant med en flad hånd.
4. Frugten fordeles over formens bund og drysses med sukker.
5. Den resterende del af dejen rulles ud i ½ cm tykkelse og skæres i strimler på ca. 1 cm bredde og i formens længde og lægges over fyldet som et fletværk.
Bagetid:
Ca. 20 min. i en forvarmet ovn ved 220°C (200 °C varmluft) på ovnens nederste rille.
Når tærten er afkølet, tages den ud af formen og serveres med creme fraiche eller flødeskum.