Ingredienser

12 stk.

  • 400 g Amo Hvedemel
  • 50 g gær
  • 2 dl skummetmælk
  • 75 g margarine
  • 1 tsk. salt

 

Fyld:

  • 12 pølser

Pynt:

  • Sammenpisket æg

Indbagte pølser

Sådan gør du (40 min):

1. Lun mælken til den er håndvarm (37° C), og opløs gæren deri. 

2. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen til den er ensartet og smidig. 

3. Form dejen til en kugle, og lad den hvile tildækket i 5 min. 

4. Rul dejen ud til ca. 36 x 42 cm og skæres ud i 12 lige store stykker. 

5. Læg en pølse på hvert dejstykke, og tryk dejen sammen om pølsen. Enderne lukkes ved at trække dejen sammen. Trilles let og sættes på en smurt bageplade. 

6. Efterhæver, tildækket og lunt, ca. 20 min, hvorefter de pensles med sammenpisket 

Bagetid: Ca. 20 min. ved 200° C (varmluft 180° C) på ovnens midterste rille.