Ingredienser
2 stk.
Fyld:
Pynt:
1. Opløs gæren i lunken mælk. Tilsæt de øvrige ingredienserne og ælt dejen til den er ensartet.
2. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, i ca. 15 min.
3. Rør marcipanen til fyldet til en blød masse med smør og sukker.
4. Slå dejen ned og del den i to portioner der udrulles til ca. 40 x 25 cm. Fordel fyldet på de to dejstykker og rul dem sammen som en roulade.
5. Læg rouladerne i to smurte randforme (22 cm) med sammenføjningen nederst. Klip snit på tværs af kransen hele vejen rundt. Efterhæver, lunt og tildækket, ca. 20 min.
6. Pensl kransene med sammenpisket æg og drys med mandler og sukker.
Bagetid: Ca. 25 min. på midterste rille i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C).