Ingredienser

70 stk.

  • 500 g Amo Hvedemel
  • 250 g smør
  • 250 g sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk. hjortetaksalt
  • 50 g finthakkede mandler eller nøddekerner
  • 1 tsk. vanillesukker
  • Reven skal af 1 økologisk citron

Julesnitter

Sådan gør du (40 min.):

1. Sigt mel sammen med hjortetaksalt.

2. Skær smørret i småstykker. Kom alle ingredienser i et fad eller røreskål og ælt det sammen til en ensartet dej.

3. Del dejen i 4 lige store dele og tril dem til ca. 40 cm lange pølser. Læg dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem let flade.

Bagetid: Ca. 12 min. på 2. øverste rille i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C). 

Når stængerne er let afkølede skæres de i snitter som lægges på en bageplade med bagepapir med skærefladen opad. De tørres i ovnen ved 150°C i ca 8-10 min. (varmluft 130°C).