Ingredienser

Ca. 25 stk. cookies

  • 150 g Amo Groft Rugmel
  • 170 g brun farin
  • 100 g blødt smør
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 2 æg
  • 1 tsk. natron
  • 0,5 tsk. salt
  • 125 g havregryn
  • 0,5 dl kakaopulver
  • 75 g hakket mørk chokolade

Knaselækre rughaps cookies

Sådan gør du (30 min):

1. Rør smør og sukker luftigt.

2. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen.

3. Sæt klatter af dejen på en bageplade med en teske. Lav god plads mellem klatterne for de flyder ud.

Bagetid: Ca. 10-15 min. midt i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C ). Hold øje med dem, så de ikke bliver for mørke i kanterne.

Lad kagerne hvile et par min. på bagepladen og sæt dem så til afkøling på en rist.