Ingredienser

Ca. 15 stk.

  • 2 citroner
  • 2 ½ dl crème fraiche
  • 2 ½ dl piskefløde
  • 160 g sukker
  • 200 g Amo Hvedemel
  • 2 tsk stødt kardemomme

Kræmmerhuse med kardemomme

Gode, sprøde kræmmerhuse med smag af citron og kardemomme. Serveres med flødeskum og syltetøj

Sådan gør du (1 timer):

1. Riv skallen af citronerne. Bland crème fraiche, piskefløde, sukker og citronskal. Sigt melet og kardemommen ned i. Rør til en glat dej og lad stå på køl natten over.

2. Forvarm et kræmmerhusjern. Rør i dejen. Læg en spiseskefuld dej på midten af pladen og bag til kræmmerhuset har fået en fin farve. Rul til kræmmerhus og sæt i et kegleformet glas. Gentag proceduren med resten af dejen.