Ingredienser

10 cookies

  • 175 g Amo Hvedemel
  • 80 g. tempereret smør
  • 75 g sukker
  • 100 g. farin
  • 1 stort æg
  • 1 tsk. vaniljepulver eller vaniljesukker
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. natron
  • 100 g mørke chokoladeknapper eller evt. hakket mørk
  • kogechokolade
  • 125 g. friske hindbær

Lyse Cookies med hindbær og chokoladestykker

Tips. Prøv evt. vores færdige Amo kageblanding til Blonde Cookies og vend hindbær i.

Sådan gør du (30 min.):

  1. Forvarm ovnen til 180°C, over- og undervarme.
  2. Beklæd to bradepander med bagepapir.
  3. Pisk smør og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt æg og pisk det med vaniljen.
  4. Bland og sigt de tørre ingredienser sammen. Når det er blandet, vendes chokoladen og halvdelen af bærrene forsigtigt i.
  5. Form 10 lige store kugler. Læg dem på bradepanderne med god afstand og tryk dem lidt flade. Pynt med resten af hindbærrene skåret i halve og gerne lidt ekstra chokolade.
  6. Bag på midterste rille i 12-14 minutter. Kagerne skal være bløde, når de tages ud af ovnen.
  7. Afkøl på en bagerist.