Start
Opskrifter
Produkter
Kontakt
Tips & tricks
Meny
Opskrifter
Produkter
Kontakt
Tips & tricks
Vælg opskrift kategori
Amo klassikere
Brød og boller
Halloween
Juleopskrifter
Kager
Mad
Madtærter
Pandekager
Pizza
Småkager
Opskrifter
/
Mini cupcakes med chokolade og ristede mandler
Ingredienser
140 g sukker
110 g
Amo Hvedemel
2 æg
65 g smør (smeltet)
½ dl mælk
12 g kakao
1 g salt
Frosting:
Chokolade og ristede mandler
:
30 g Friskost naturel (Philadelphia eller Buko)
30 g smør (stuetempereret)
Ca 2 ½ dl florsukker
70 g hele mandler
2 spsk. kakao
Drys
Ca. 50 g Kornkammeret Ristet Müsli med Chokolade til dekoration
Mini cupcakes med chokolade og ristede mandler
Opskrift på chokoladecupcakes med chokolade og ristede mandler, her i miniature.
Sådan gør du (40 min):
Pisk æg og sukker hvidt.
Bland smeltet smør og mælk i dejen.
Vend forsigtigt de resterende ingdredienser i dejen.
Varm ovnen op til 175°C.
Sæt minimuffinforme i bageformen til minimuffins. Kom dej i hver enkelt form, fyld dem ca. 2/3 op. Bag dem i ca. 10-12 min.
Frosting:
Hak de hele mandler groft og rist dem i ovnen på 200°C.
Pisk friskost, smør, florsukker og kakao luftigt. Bland de grovhakkede og ristede mandler i.
Formal Kornkammeret Ristet Müsli med Chokolade i en morter (eller hak det med en kniv).
Bred (eller sprøjt) cremen ovenpå cupcakesene. Drys Kornkammeret Ristet Müsli med Chokolade ovenpå cremen.
Tip en ven
Din vens e-mail-adresse
Dit navn
Din e-mail-adresse
Enhver besked