Ingredienser
30 stk.
Dertil
1. Lun mælken til 30 °C og opløs gæren heri.
2. Ælt mel og de øvrige ingredienser til en ensartet dej.
3. Lad dejen hæve, lunt og tildækket til dobbelt størrelse, ca. 20 min.
4. Del dejen i to lige store dele. Form dem til kugler og lad dem hvile 2-3 min.
5. Rul hver kugle ud til en dejpølse i ca. 24 cm længde, del dem i hver 15 stykker og form dem til boller.
6. Lad bollerne hæve, lunt og tildækket til dobbelt størrelse, ca. 40-45 min.
7. Stryg bollerne med æggestrygelse, og tryk et hul i midten af hver enkelt bolle.
8. Kom 1 tsk. marmelade i halvdelen af bollerne og 1 tsk. creme i den anden halvdel
9. Bag bollerne i en forvarmet ovn på 220 °C i ca. 8-10 min.
10. Rør glasuren og kom den på de afkølede fastelavnsboller, brug evt. en sprøjtepose.